Logo

De val van HerculesSint-Maarten Tour

Boek tickets
Danstheater van De val van Hercules met lampionnen in museum
Nu te zien en te doen

Hallo ouders en kinderen! We nodigen jullie graag uit voor de Sint-Maarten Tour van het danstheater van ‘De val van Hercules‘! Op zaterdag 11 november kunnen jullie Sint-Maarten komen vieren in het Westfries Museum van 18.00 tot 19.30 uur.

Op deze avond nemen we de kinderen mee in de bijzondere wereld van ‘De val van Hercules’, waarin ze met hun lampionnetjes de performers op een interactieve wijze assisteren binnen een kleine voorstelling van 10 minuten.

Na een kort rondje door het museumgebouw krijgen de kinderen wat lekkers, met dank aan Jamin. Daarna gaan de kinderen naar Westerhaven, waar ze bij de senioren volop mogen Sint-Maarten!

Na een klein half uur in Westerhaven worden de kinderen weer teruggebracht naar de ingang van het Westfries Museum, waar de tour eindigt.

Deelname aan deze bijzondere avond bedraagt € 2 per kind. Ouders, begeleiders of familieleden mogen gratis mee.

Helaas is het museum niet rolstoelvriendelijk door de monumentale huisvesting, de trappen en niveauverschillen. Er is geen lift en invalidentoilet aanwezig.

Uitnodiging Sint-Maarten Tour

Het danstheater van ‘De val van Hercules’ nodigt  jullie graag uit voor hun Sint-Maarten Tour!

Meer over de Tour

De Sint-Maarten Tour bestaat uit drie groepen waar de kinderen bij aan kunnen sluiten:

  • Groep 1 start om 18.00 uur
  • Groep 2 start om 18.15 uur
  • Groep 3 start om 18.30 uur

De Tour duurt ongeveer een uur:

  • 20 minuten in het Westfries Museum
  • 10 minuten verzamelen en lopen naar Westerhaven
  • 25 minuten Sint-Maarten in Westerhaven
  • 15 minuten verzamelen en lopen naar het Westfries Museum

Aanvullende informatie

Het Westfries Museum en Westerhaven zorgen voor de begeleiding van de kinderen gedurende de Sint-Maarten Tour. Toch moedigen wij aan om als ouder, familielid of begeleider de tour samen met de kinderen mee te beleven.

Wij gaan ervan uit dat de kinderen met lampions komen, maar mocht dat toch niet het geval zijn zorgt het Westfries Museum voor een lampion zodat alle kinderen iets moois hebben om mee te nemen.